ΘΕΜΑ:

“χρεώστης είμαι" / “έχω αυτό το χρέος»


Ρωμαίους 1:14

«14 Γιατί αισθάνομαι πως έχω αυτό το χρέος προς όλους, πολιτισμένους κι απολίτιστους, μορφωμένους κι αμόρφωτους.» ΝΔΜ

«14 Χρεώστης είμαι προς Ελληνάς τε και βαρβάρους, σοφούς τε και ασόφους» ΒΑΜΒΑΣε κανένα δεν αρέσει να χρωστάει… το χρέος πιέζει, παροδηγεί, περιορίζει στεναχωρεί… Αυτό όμως είναι ένα άλλο "χρέος" που χωρίς μνημόνια και ανθρώπινους κηδεμόνες έχει γίνει κίνητρο ευλογίας και χαράς καθώς έχει μοναδικό στόχο να μοιράσει ελπίδα, χάρη και αγάπη. Προσδοκά να αγγίξει βαθιές ανθρώπινες ανάγκες, να συμφιλιώσει λαούς,  να φέρει σε κοινωνία αγάπης ανθρώπους από την ίδια γειτονιά ή από τις γωνιές του πλανήτη γη…


Ελάτε να δούμε πώς μπορούμε να μοιραστούμε αυτό το ευλογημένο "χρέος" στην κοινωνία της πόλης μας, της πατρίδας μας και του κόσμου ολόκληρου…

 Τα χωράφια είναι λευκά και περιμένουν θεριστάδες αλλά οι εργάτες είναι λίγοι. Ένας από τους σκοπούς του Συνεδρίου μας είναι νέοι και νέες να πάρουν την  απόφαση να παραχωρηθούν στον ΚΥΡΙΟ και να αφιερώσουν ολότελα τη ζωή τους  στη Διακονία του Ευαγγελίου. Στο παρελθόν αρκετά  ήταν τα αδέρφια μας εκείνα που στη διάρκεια των συνεδρίων μας πήραν την απόφαση να υπηρετήσουν τον ΚΥΡΙΟ.  

Σας προσκαλούμε με βαθιά προσδοκία και προσευχή να πάρουμε μέρος στη γιορτή αυτή,  ώστε να δούμε στις μέρες μας μέρες ευλογίες  μοναδικές καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την καρδιά του Θεού που μας θέλει δικούς Του πρεσβευτές ελπίδας σ' ένα κόσμο που το ‘χει ιδιαίτερη ανάγκη… Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτό το ευλογημένο χρέος της χάρης Του….


Σας χαιρετούμε και σας περιμένουμε με πολλή αγάπη Χριστού και προσευχή


Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

‘14

ΘΕΜΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2014

ΟΜΙΛΗΤΕΣ με αλφαβητική σειρά: Στο συνέδριο φέτος θα έχουμε ομιλητές από την Ελλάδα και κατά το πλείστον μέλη της επιτροπής του συνεδρίου.

Σας παρακαλούμε να προσευχηθείτε για τους ομιλητές και για όλους που θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα του Συνεδρίου ώστε, με ό,τι θα γίνει, το Ευλογημένο Πρόσωπο του Κυρίου μας να υπερυψωθεί και να τιμηθεί.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜ, ποιμένας της Β’ Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας της Αθήνας καρδιά προσφοράς πρός τους μετανάστες τους παραμελημένους και τους αναξιοπαθούντας. Συμμετέχει στη διακονία «Νέα Ζωη» και στη διακονία του Βιβλικού Κολλεγίου.


ΛΟΥΚΙΑ & ΣΚΟΤΤ ΕBERLE Ιεραπόστολοι με την ΣΙΜ. Υπεύθυνοι για το Εκπαιδευτικό Τμήμα στον Νίγηρα, εκπαιδεύουν δασκάλους και διευθυντές Χριστιανικών σχολείων. Επι πλέον, η Λουκία είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα Δορκάς για χήρες στον Νϊγηρα. 


ΣΟΥΛΑ ΙΣΣ, Ιεραπόστολος της ΣΙΜ. Ποιμαντορική διακονία με ιεραποστόλους στην  Αφρική, διδασκαλία και ενθάρρυνση σε γυναίκες - διάφορες χώρες, διακονία με χήρες μέσω του προγραμματος Δορκάς στην γαλλόφωνη Αφρική.


ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Διευθυντής TWR Hellas, με δραστηριοποίηση στο Ραδιόφωνο με δύο καθημερινές μισάωρες εκπομπές σε 10 σταθμούς πανελληνίως και με παράλληλη δραστηριότητα και στα Social Media με το DiscocerLife.gr. Πρεσβύτερος της Β΄Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Αθηνών.


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΤΩΝΗΣ, Διευθυντής τη Χριστιανικής Διαπαιδαγώγησης για την Ελλάδα και την Κύπρο και αρχηγός παιδικών κατασκηνώσεων. Πρεσβύτερος της Ευαγγελικής Εκκλησιάς Θεσσαλονίκης.


ΦΩΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΣ, διευθυντής της ιεραποστολικής διακονίας AMG Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Είναι μια διακονία που άρχισε απ' την Ελλάδα και έχει αγκαλιάσει όλο τον κόσμο με ποικίλη δραστηριότητα και πρωτοποριακά  προγράμματα   σε τομείς φιλανθρωπιστικής δράσης αλλά και ευαγγελιστικής διακονίας. Πρεσβύτερος της Ευαγγελικής Εκκλησίας Νέα Ζωή στην Αθήνα.


ΔΙΑΜΟΝΗ: Επειδή ο χώρος των δωματίων του Ξενώνα και των Λυομένων δεν επαρκεί, θα χρησιμοποιηθούν και τα σπιτάκια στο χώρο της κατασκήνωσης. Όπως κάθε χρόνο αρκετοί  σύνεδροι θα τακτοποιηθούν σε ξενοδοχεία έξω από το χώρο της κατασκήνωσης. Τα έξοδα θα καλυφθούν, όπως κάθε χρόνο, από τα έσοδα του Συνεδρίου, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση των συνέδρων. Στο θέμα της τακτοποίησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με κριτήρια την ηλικία και τη σύνθεση της οικογένειας. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει καλύτερη τακτοποίηση ανάλογα με τους χώρους που διατίθενται.
 
ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Παρακαλούμε όλους τους Συνέδρους που θα μένουν στη κατασκήνωση, να φέρουν μαζί τους ΔΥΟ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ, ΠΕΤΣΕΤΑ και άν είναι δυνατόν και κουβερτα.

ΒΛΑΒΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΑ. Για βλάβες ηλεκτρικές, υδραυλικές κ.α. ν’ απευθύνεστε στην γραμματεία όπου θα σας κατευθύνει στον κατάλληλο τεχνικό.


ΚΟΥΖΙΝΑ. Η κουζίνα θα  λειτουργήσει  με υπεύθυνη τη Μαριάννα Παυλίδου και την Σούλα Δεληγιάνίδου, μαζί με άλλους εθελοντές.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:Ο πρωταρχικός σκοπός του συνεδρίου είναι η τόνωση, αύξηση, καλλιέργεια και μετάδοση του παγκόσμιου ιεραποστολικού οραματισμού. 


ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Στο συνέδριο μπορούν να πάρουν μέρος ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ. Στη διάρκεια του Συνεδρίου με τη Χάρη του Θεού θα καλλιεργήσουμε το πνεύμα της Χριστιανικής ενότητας και αγάπης.
 
Παρακαλούμε θερμά όλους τους αγαπητούς αδελφούς που θα έλθουν στο συνέδριο ν’ αφήσουν τις ιδιαίτερες δογματικές τους διαφορές στις τοπικές τους εκκλησίες. Να έρθουν προετοιμασμένοι με προσευχή και πνεύμα Χριστού για να συμβάλλουν στην καλλιέργεια της Χριστιανικής ενότητας και αγάπης.
 
Επίσης, επειδή οι χώροι μας είναι περιορισμένοι, παρακαλούνται να έρθουν στο Συνέδριο όσοι είναι πρόθυμοι να παρακολουθούν με συνέπεια το πρόγραμμα του Συνεδρίου.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. Στο Συνέδριο γίνονται δεκτά άτομα κάθε ηλικίας. Μπορούν να συμμετάσχουν κι ανήλικα άτομα έως 18 ετών, εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς τους ή άλλα συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα, ή να μας προσκομίσουν δήλωση των γονιών τους – σε περίπτωση που έρθουν μόνα τους.
 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ Ή ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ : 1) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  2) ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ  3) ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ.


Στην Αθήνα:

1) ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  (AMG)  210-6021944 (8-2)

2) ΜΑΡΙΖΑ & ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑ (Ε.Ι.Ε)  210-7779845 (9-5)

Στη Θεσσαλονίκη:

1) ΡΕΒΕΚΚΑ ΠΑΠΑΙΩΝΝΟΥ (AGAPE) 2310-886885 (9-5)

2) ΓΙΑΝΝΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ (ΛΟΓΟΣ) 2310-232210 (10-2)

Στην Κατερίνη:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΠΑΝΙΔΟΥ 23510-23475 (10-1)

Στη Λάρισα:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ  2410-280981 & 251739.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:

ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Στον κατάλογο που έχουμε επισυνάψει υπάρχουν αναλυτικά όλες οι χρεώσεις. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν οικονομικά προβλήματα οι υπεύθυνοι θα εξετάσουν κάθε περίπτωση με ευαισθησία και εχεμύθεια.


Οι τιμές αφορούν την μέρα προσέλευσης. Η μέρα προσέλευσης είναι και η τιμή όλου του συνεδρίου. Δέν προστίθενται οι τιμές των ημερών.
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Για σπουδαστές Βιβλικών Σχολείων, φοιτητές, μαθητές καθώς και για νέους/ες ηλικίας έως 20 ετών το ένα άτομο θα πληρώνει 30 ΕΥΡΩ και ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ. Σε περίπτωση που επιθυμούν να μένουν στον Ξενώνα  ή σε Ξενοδοχεία τότε θα πληρώσουν  όπως οι άλλοι σύνεδροι.     


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΛΟΓΙΑ. Όπως κάθε χρονιά θα γίνει και φέτος την Κυριακή στην πρωινή συνάθροιση μια εισφορά, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας δίνεται σε ιεραποστολικές προσπάθειες του εξωτερικού και εσωτερικού. Επίσης ένα μέρος από το ποσό αυτό δίνεται για να καλυφθούν τα έξοδα για την ενοικίαση δωματίων σε ξενοδοχεία, όπου μένουν δωρεάν πολλοί σύνεδροι. Όπως είναι γνωστό το Ιεραποστολικό συνέδριο δεν έχει άλλους πόρους. Συντηρείται από τα ποσά που δίνονται για τα τροφεία και από άλλες αυτοπροαίρετες εισφορές. Για τις δωρεές δίνονται αποδείξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φορολογικούς σκοπούς


ΤΑΜΕΙΟ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ . Τα τροφεία σας μπορείτε να τα καταβάλετε στο ταμείο του Συνεδρίου μας στο χώρο της γραμματειάς, στο κυλικείο.ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΜΕ ΚΤΕΛ: Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με το  ΚΤΕΛ Κατερίνης, που διαθέτουν air condition, θα πρέπει να επιβιβαστούν από το Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων (τρεις Γέφυρες). Η αποβίβαση θα γίνει στα Διόδια Λεπτοκαρυάς, οπού μετά από συννενόηση, θα σας εξυπηρετήσει αυτοκίνητο του Συνεδρίου. Όλα τα διερχόμενα λεωφορεία των ΚΤΕΛ κάνουν στάση στα διόδια Λεπτοκαρυάς.  


Ώρες Αναχώρησης από Αθήνα προς Κατερίνη 9:45, 15:00, (Παρασκευή 17:00), 22:00

Εισιτήρια: Απλή Μετάβαση 30€ - Μετ'επιστροφής: 45€ / Φοιτητικό, Στρατιωτικό: 22,50€ / Αναπηρικά, Πολυτέκνων: 17,50€

ΚΤΕΛ Πιερίας: Αθηνών: 210 8317059 / Κατερίνης: 23510 46720, 23510 23313


ΜΕ ΤΡΕΝΟ: Τα τρένα από Αθήνα δεν σταματάνε πιά στην Λεπτοκαρυά. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να πάρετε το τρένο μέχρι τη Λάρισα και μετά να επιβιβαστείτε στον προαστιακό για Λεπτοκαρυά. Ο προαστιακός είναι γρήγορος και λειτουργεί περίπου κάθε ώρα. Η διδαδρομή Αθήνα – Λάρισα είναι 4 ώρες και κοστίζει περίπου 40 ευρώ με επιστροφή και η Λάρισα – Λεπτοκαρυά 30’ και κοστίζει περίπου15 ευρώ με επιστροφή. Σύνολο 55 ευρώ. Υπάρχουν εκπτώσεις φοιτητικές/σταρτιωτικές/παιδικές/τρίτης ηλικίας.

Από την Αθήνα για τη Λεπτοκαρυά λοιπόν, μπορείτε να πάτε μέσω Λάρισας μέσω των παρακάτω δρομολογίων και των ανταποκρίσεων από τη Λάρισα. Στη Λάρισα αλλάζεται αμαξοστοιχία και μπαίνεται στον προαστιακό που συνήθως είναι μπροστά σε άλλη γραμμή.


Από Θεσσαλονίκη για τη Λεπτοκαρυά μπορείτε να πάτε με τον προαστιακό που κάνει περίπου 1:05’ 10-25 ευρώ με επιστροφή στο https://tickets.trainose.gr/dromologia/.  

Εισητήρια μπορείτε να βγάλετε από τα ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ απο το INTERNET και με ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ

ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΟΣΕ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ:

Εκδοτήρια Αθήνας, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Σίνα 6 (Δευ.- Παρ. 8 -3.30, τηλ. 210-3624406)

Εκδοτήρια Θεσσαλονίκης, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Αριστοτέλους 18 (Δευ.- Παρ. 8-3.30, τηλ. 2310-598113)

Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης (Καθημερινά 6 π.μ. - 10 μ.μ., τηλ.: 2310-599421)


ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΟΣΕ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET: https://tickets.trainose.gr/dromologia/


ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΟΣΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ: Με προκράτηση εισητηρίου μέχρι και 72 ώρες πρίν την αναχώρηση στο 14511. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ηχογραφημένα μηνύματα δρομολογίων στο 1110.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ/CAR POOLING: Μπορείτε να βοηθήσετε μερικούς συνέδρους αν έχετε διαθέσιμες θέσεις στο αυτοκίνητο σας. Αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, μπορείτε να το κάνετε γνωστό στην γραμματεία και θα σας ειδοποιήσουμε. Έτσι, θα μοιραστείτε μέρος των εξόδων και οι συνταξιδιώτες σας θα εξυπηρετηθούν.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 2014

Σας παρακαλούμε αξιολογήστε το συνέδριο και επιστρέψτε μας αυτό το χαρτί.

Όπου 0 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και 10 ΤΕΛΕΙΟ


Αν είναι τυπωμένο κυκλώστε αυτό που νομίζεται οτι ανταποκρίνεται στην άποψη σας.

Άν είναι ηλεκτρονικό κάντε μαύρο/bold αυτό που νομίζεται οτι ανταποκρίνεται στην άποψη σας.ΘΕΜΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10


ΟΜΙΛΗΤΕΣ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ   >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΦΩΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΤΩΝΗΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΣΟΥΛΑ ΙΣΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΛΟΥΚΙΑ & ΣΚΟΤΤ ΕΜΠΕΡΛΗ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΥΜΝΩΔΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΙΚΗ  ΕΞΟΡΜΗΣΗ  ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10


ΕΚΘΕΣΗ

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10


ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10
ΒΛΑΒΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΚΟΥΖΙΝΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΔΩΜΑΤΙΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΧΩΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΛΟΓΙΑ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΤΑΜΕΙΟ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΜΕ ΚΤΕΛ
 >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΜΕ ΤΡΕΝΟ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ  >  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10